O nama

O Nama

Firma Aluminijum Jovanović iz Požarevca osnovana je 1991. godine kao porodična firma, najpre pod imenom “SLOGA” po kome nas i danas prepoznaju. Bavimo se proizvodnjom i ugradnjom aluminijumskih ograda, kapija, gelendera kao i zavarivanjem aluminijuma. Za sve ugradjene proizvode dajemo garanciju 2 godine.

Dobro dizajnirana aluminijumska ograda i kapija predstavljaju najbolji način da personalizujete dom. Iako neka već gotova rešenja koja se nude na tržištu mogu da zadovolje, najbolje je kada se ograda projektuje u skladu sa konkretnim uslovima i Vašim željama da bi postigli baš onakav izgled kakav ste zamislili, a trajnost ograde postiže se izborom materijala. Naša firma Vam pruža veliki izbor najkvalitetnijih aluminijumskih gelendera i ograda, uz višegodisnje iskustvo u montiranju i ugradnji istih. Pratimo svetske trendove kao što je “Z profil” ili “Lamelne ograde”.

Izrađujemo po vašim željama i od najpostojanijeg aluminijuma, koji odoleva svim vremenskim uslovima. Iste proizvode ugrađujemo i garantujemo njihovu postojanost i kvalitet.