Savremene ograde

Aluminijum Jovanović - Savremene ograde


  Project Description

  Savremene (moderne) aluminijumske ograde su ograde i kapije savremenog dizajna i stila. Ograde od “Z” profila su najsavremenije rešenje, takozvane “Lamelne” ograde.

  Aluminijumske ograde su najnoviji trend u gradjevinarstvu i sve više preuzimaju primat nad tradicionalnim ogradama (metalnim, betnoskim, drvenim i sl.)
  Aluminijumske ograde i sistemi predstavljaju pravo rešenje za sve one koji žele lep, kvalitetan i dugovečan proizovd bez obzira da li se radi o aluminijumskoj ogradi, kapiji, gelenderu ili drugom proizvodu iz asortimana aluminijumskih sistema.
  Aluminijumske ograde pružaju modernu kombinaciju atraktivnog izgleda i funkcije bezbednosti na svim poslovnim i stambenim objektima novijeg doba.
  Aluminijumske ograde i drugi proizvodi zaštićeni su posebnim postupkom, odnosno nanošenjem zaštitnog završnog sloja koji nije potrebno obnavljati. Usled toga, ne postoji opasnost od korozije, kao ni potrebne za posebnim održavanjem. Takdoje, savremena arhitektura preporučuje ugradnju i korišćenje aluminijumskih sistema jer zbog svojih tehničkih karakteristika ne predstavljaju veliko opterećenje za gradjevinske konstrukcije. Ugradnjom aluminijuskih ograda i drugih proizvoda od aluminijuma uštedećete i vreme i novac.

  Aluminijumske ograde su estetskog i modernog oblika, prilagodjene su za veliki broj ispuna, te samim tim omogucavaju veliku krativnost u izradi. Aluminijuske ograde, kapije i gelenderi predstavljaju najbolje rešenje kako zbog svoje jednostavnosti instalacije, tako i zbog korišćenja i održavanja i dugovečnosti.